5 z 9
Marynatę wlej do warzyw. W czasie mieszania marchewki w...
fot. Anna Daniluk

Marchewka po koreańsku. Etap 5

Marynatę wlej do warzyw. W czasie mieszania marchewki w rondelku podgrzewaj olej.

6 z 9
Warzywa zalej gorącym olejem i przykryj na 15 minut np.:...
fot. Anna Daniluk

Marchewka po koreańsku. Etap 6

Warzywa zalej gorącym olejem i przykryj na 15 minut np.: talerzykiem.

7 z 9
Dodaj poszatkowany czosnek i wymieszaj.
fot. Anna Daniluk

Marchewka po koreańsku. Etap 7

Dodaj poszatkowany czosnek i wymieszaj.

8 z 9
Przed podaniem posyp ją białym sezamem.
fot. Anna Daniluk

Marchewka po koreańsku. Etap 8

Przed podaniem posyp ją białym sezamem.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik