1 z 9
Przewijaj galerię w dół
Pyszna i chrupiąca marchewka po koreańsku doprawiona jest...
fot. Anna Daniluk

Marchewka po koreańsku

Pyszna i chrupiąca marchewka po koreańsku doprawiona jest zmielonymi nasionami kolendry, mielonym imbirem i octem jabłkowym. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania surówki.

2 z 9
Marchewkę poszatkuj na cienkie plasterki.
fot. Anna Daniluk

Marchewka po koreańsku. Etap 1

Marchewkę poszatkuj na cienkie plasterki.

3 z 9
Cebulę poszatkuj na półplasterki.
fot. Anna Daniluk

Marchewka po koreańsku. Etap 2

Cebulę poszatkuj na półplasterki.

4 z 9
Wymieszaj składniki marynaty poza olejem.
fot. Anna Daniluk

Marchewka po koreańsku. Etap 4

Wymieszaj składniki marynaty poza olejem.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA