3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi umyj i odłam zdrewniałe końcówki. Jeśli chcesz, by...
fot. Katarzyna Puczyńska

Apetyczne szparagi z boczkiem i jajkiem. Usmaż znakomite danie na początek dnia. Zapisz ten przepis, aby zrobić wrażenie na rodzinie

Szparagi z boczkiem i jajkiem. Krok 2

Szparagi umyj i odłam zdrewniałe końcówki. Jeśli chcesz, by szparagi w daniu były bardzo miękkie, zagotuj wodę z łyżeczką soli i cukru i wrzuć szparagi do wrzątku na 2 min. Odcedź.

Zobacz również

80. par z Białegostoku obchodziło złote gody. Odznaczenia państwowe od prezydenta

80. par z Białegostoku obchodziło złote gody. Odznaczenia państwowe od prezydenta

Biskup Artur Ważny wprowadza pierwsze zmiany w diecezji sosnowieckiej

NOWE
Biskup Artur Ważny wprowadza pierwsze zmiany w diecezji sosnowieckiej

Polecamy

Taką konfiturę smażyły nasze babcie. Jest gęsta, słodka i pyszna. Niebo w gębie!

Taką konfiturę smażyły nasze babcie. Jest gęsta, słodka i pyszna. Niebo w gębie!

Owsianka z truskawkami na 3 sposoby. To śniadanie smakuje lepiej niż deser

Owsianka z truskawkami na 3 sposoby. To śniadanie smakuje lepiej niż deser

Nie wiedziałam, że do fasolki z bułką można dodać ten składnik. Smakuje świetnie!

Nie wiedziałam, że do fasolki z bułką można dodać ten składnik. Smakuje świetnie!