1 z 10
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Szparagi z boczkiem i jajkiem
Pożywne śniadanie to podstawa dobrze rozpoczętego dnia. Wypróbuj nasz przepis na szparagi z boczkiem oraz jajkiem. W galerii możesz zobaczyć przygotowanie dania krok po kroku.
2 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Szparagi z boczkiem i jajkiem. Przepis
Szparagi to pyszne i zdrowe warzywa. Sezon na nie trwa od kwietnia do czerwca. Mam dla ciebie przepis na pyszne śniadanie ze szparagami.
3 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Szparagi z boczkiem i jajkiem
Przygotowanie potrawy ze szparagami zacznij od nastawienia jajek do gotowania. My polecamy gotować je ok. 5 minut.
4 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Szparagi z boczkiem i jajkiem. Krok 2
Szparagi umyj i odłam zdrewniałe końcówki. Jeśli chcesz, by szparagi w daniu były bardzo miękkie, zagotuj wodę z łyżeczką soli i cukru i wrzuć szparagi do wrzątku na 2 min. Odcedź.