5 z 8
Namoczone grzyby należy drobno pokroić i dodać do ryżu...
fot. Anna Daniluk

Namoczone grzyby dodawane do risotto

Namoczone grzyby należy drobno pokroić i dodać do ryżu przesmażonego z podduszoną cebulą i czosnkiem.

6 z 8
Do ryżu należy dolewać gorący bulion z płynem z namaczania...
fot. Anna Daniluk

Dolewanie bulionu do risotta

Do ryżu należy dolewać gorący bulion z płynem z namaczania grzybów. Należy to robić chochla po chochli, aż poprzednia porcja zostanie wchłonięta.

7 z 8
Na koniec gotowe risotto z grzybami należy zagęścić masłem,...
fot. Anna Daniluk

Risotto z grzybami

Na koniec gotowe risotto z grzybami należy zagęścić masłem, startym parmezanem oraz udekorować posiekanymi ziołami.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć