1 z 8
Przewijaj galerię w dół
Risotto z grzybami nabiera kremowej konsystencji dzięki...
fot. Anna Daniluk

Gotowe risotto z grzybami

Risotto z grzybami nabiera kremowej konsystencji dzięki powolnemu gotowaniu w bulionie i zagęszczeniu masłem oraz startym parmezanem. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania.

2 z 8
Risotto z grzybami przygotowuje się na bazie ryżu typu...
fot. Anna Daniluk

Składniki na risotto z grzybami

Risotto z grzybami przygotowuje się na bazie ryżu typu arborio, namoczonych suszonych grzybów oraz płynu z namaczania grzybów.

3 z 8
Do risotta szczególnie polecamy wykorzystać namoczone...
fot. Anna Daniluk

Suszone grzyby po namoczeniu

Do risotta szczególnie polecamy wykorzystać namoczone borowiki.

4 z 8
W garnku o grubym dnie należy poddusić na maśle posiekaną...
fot. Anna Daniluk

Ryż z cebulą i czosnkiem

W garnku o grubym dnie należy poddusić na maśle posiekaną cebulę i czosnek. Następnie do garnka należy wsypać ryż.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu