1 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Michał Toczyłowski to kucharz, współautor książek i pasjonat...
fot. Karolina Rutkowska

Zero waste w kuchni, czyli jak nie marnować jedzenia. Ekspert: „Bierzmy przykład z naszych mam i babć”

Zero waste według Michała Toczyłowskiego

Michał Toczyłowski to kucharz, współautor książek i pasjonat gotowania. Dał nam kilka wskazówek, jak oszczędnie przyrządzać jedzenie.

Zobacz również

Cacuszka Frankenbergów i Schlegelmilchów z Tillowitz. To trzeba zobaczyć

NOWE
Cacuszka Frankenbergów i Schlegelmilchów z Tillowitz. To trzeba zobaczyć

Piesza Pielgrzymka do Sanktuarium w Osuchowej

NOWE
Piesza Pielgrzymka do Sanktuarium w Osuchowej

Polecamy

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Kurczak ze szparagami na wiosenny obiad. Prosty przepis na pyszne danie

Kurczak ze szparagami na wiosenny obiad. Prosty przepis na pyszne danie

Soczysty cheeseburger jak z amerykańskiego baru. Zrób na grillu i podaj gościom

Soczysty cheeseburger jak z amerykańskiego baru. Zrób na grillu i podaj gościom