4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotuj fasolkę szparagową pod przykryciem, na średnim ogniu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Zdrowa zasmażka do fasolki szparagowej. Raz spróbujesz i się zakochasz. Przepis na pyszny i chrupiący dodatek do obiadu

Fasolka szparagowa z owsianą zasmażką. Krok 2

Gotuj fasolkę szparagową pod przykryciem, na średnim ogniu. Po 10 minutach powinna być już gotowa. Najlepiej wyjmij jedną i sprawdź, czy jest już wystarczająco miękka. Odcedź i przełóż do innego naczynia.

Zobacz również

V Radomszczański Maraton. Na starcie maratonu i półmaratonu stanęło 60 biegaczy

V Radomszczański Maraton. Na starcie maratonu i półmaratonu stanęło 60 biegaczy

Teatr Miejsca zagrał nie tylko dzieci w parku na Bydgoskim Przedmieściu

Teatr Miejsca zagrał nie tylko dzieci w parku na Bydgoskim Przedmieściu

Polecamy

Moja rodzina nie chce innej surówki z marchewką do obiadu. Nietypowy składnik to hit!

Moja rodzina nie chce innej surówki z marchewką do obiadu. Nietypowy składnik to hit!

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Najlepszy sos do naleśników i szarlotki. Będziesz wyjadać go prosto z miseczki

Najlepszy sos do naleśników i szarlotki. Będziesz wyjadać go prosto z miseczki