5 z 14
Ciasto ułóż w blaszce wyłożonej papierem do pieczenia w...
fot. Anna Daniluk

Ciasto popapraniec. Etap 4

Ciasto ułóż w blaszce wyłożonej papierem do pieczenia w szachownicę.

6 z 14
Ciasto możesz także zruszyć patyczkiem tworząc wzorki.
fot. Anna Daniluk

Ciasto popapraniec. Etap 5

Ciasto możesz także zruszyć patyczkiem tworząc wzorki.

7 z 14
Po upieczeniu i wystudzeniu przekrój biszkopt na dwa równe...
fot. Anna Daniluk

Ciasto popapraniec. Etap 6

Po upieczeniu i wystudzeniu przekrój biszkopt na dwa równe blaty przy pomocy nożna do chleba.

8 z 14
W czasie pieczenia ciasta przygotuj gęsty budyń i odstaw go...
fot. Anna Daniluk

Ciasto popapraniec. Etap 7

W czasie pieczenia ciasta przygotuj gęsty budyń i odstaw go do wystudzenia.

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik