5 z 11
W wyparzonym słoiku układaj warstwami rzodkiewki i dodatki.
fot. Katarzyna Puczyńska

Kiszone rzodkiewki. Krok 3

W wyparzonym słoiku układaj warstwami rzodkiewki i dodatki.

6 z 11
Wlej do słoików lekko ciepłą solankę. Zakręć i odstaw w...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kiszone rzodkiewki. Krok 4

Wlej do słoików lekko ciepłą solankę. Zakręć i odstaw w ciepłe i ciemne miejsce.

7 z 11
Po 3 do 5 dniach kiszone rzodkiewki będą gotowe do jedzenia.
fot. Katarzyna Puczyńska

Kiszone rzodkiewki. Krok 5

Po 3 do 5 dniach kiszone rzodkiewki będą gotowe do jedzenia.

8 z 11
Gdy uznasz, że smak kiszonych rzodkiewek jest już dla ciebie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kiszone rzodkiewki. Krok 6

Gdy uznasz, że smak kiszonych rzodkiewek jest już dla ciebie odpowiedni, schowaj słoiki do lodówki, by spowolnić proces kiszenia.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto