4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zmniejsz obroty miksera. Wsypuj stopniowo zmielone migdały....
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienity mazurek bezowy. Przepis na mazurek wielkanocny, który zachwyca smakiem. Połączenie bezy, migdałów i kawy smakuje obłędnie

Mazurek bezowy z lukrem kawowym. Krok 3

Zmniejsz obroty miksera. Wsypuj stopniowo zmielone migdały. Na koniec dodaj także łyżeczkę mąki ziemniaczanej. Miksuj jeszcze tylko minutę.

Zobacz również

Wisła Kraków. Szymon Sobczak: Najbardziej boli mnie to, że zawiodłem zespół

Wisła Kraków. Szymon Sobczak: Najbardziej boli mnie to, że zawiodłem zespół

W niedzielę Rycersko-Szlachecka Majówka pod Zamkiem w Wiśniczu. Co w programie?

NOWE
W niedzielę Rycersko-Szlachecka Majówka pod Zamkiem w Wiśniczu. Co w programie?

Polecamy

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Po tę zupę ze słynnego baru ustawiają się kolejki. Odtworzyłam przepis, jest obłędna!

Po tę zupę ze słynnego baru ustawiają się kolejki. Odtworzyłam przepis, jest obłędna!

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci