3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka)...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najsmaczniejszy krem kajmakowy do ciast. Jest tak pyszny, że będziesz go wyjadać łyżeczką. Zapisz przepis na idealny krem do deserów

Krem kajmakowy. Krok 1

Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka) gotowej masy kajmakowej lub krówkowej. Możesz także zrobić ją samodzielnie, gotując w wodzie przez półtorej godziny puszkę mleka skondensowanego słodzonego.

Zobacz również

Tłumy na wystawie Wojciecha Siudmaka w Częstochowie. To wydarzenie artystyczne roku!

Tłumy na wystawie Wojciecha Siudmaka w Częstochowie. To wydarzenie artystyczne roku!

Powiat mogileński inwestuje w bezpieczeństwo na drogach

Powiat mogileński inwestuje w bezpieczeństwo na drogach

Polecamy

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka