2 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Flaczki to znana i lubiana polska zupa z cienkimi paskami...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyjątkowe danie dla miłośników grzybów. Poznaj przepis na sycące flaczki z boczniaków. Oto rozgrzewająca zupa na jesień

Flaczki z boczniaków. Przepis

Flaczki to znana i lubiana polska zupa z cienkimi paskami fragmentów żołądka wołowego. Proponuję przygotować ją w wersji wegetariańskiej, zastępując mięso pysznymi grzybami – boczniakami.

Zobacz również

Konfederacja z Radomia idzie do Parlamentu Europejskiego. Znamy kandydatów [FOTO]

Konfederacja z Radomia idzie do Parlamentu Europejskiego. Znamy kandydatów [FOTO]

Poznajcie swoich radnych. Oto Wasi przedstawiciele w radzie miasta Gorzowa

Poznajcie swoich radnych. Oto Wasi przedstawiciele w radzie miasta Gorzowa

Polecamy

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy