1 z 13
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Pasztet z wątróbki drobiowej. Przygotowanie
Przygotowanie pasztetu z wątróbki drobiowej jest bardzo proste i nei wymaga pieczenia. To doskonały pomysł na świąteczną przekąskę. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Pasztet z wątróbki drobiowej
Pyszny dodatek do kanapek. Sprawdź, jak przygotować pasztet z wątróbki drobiowej.
3 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Pasztet z wątróbki drobiowej. Krok 1
Najpierw umyj i oczyść wątróbkę. Jeśli masz więcej czasu to namocz mięso w mleku. Po pół godzinie należy ją wyjąć i osuszyć ręcznikiem papierowym.
4 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Pasztet z wątróbki drobiowej. Krok 2
Obierz cebulę. Posiekaj ją w kostkę.