1 z 4
Przewijaj galerię w dół

fot. Weronika Młyńczyk
Cantuccini z migdałami
Pyszne cantuccini to ciastka idealnie pasujące do maczania w filiżance kawy. Dzięki podwójnemu pieczeniu są chrupiące i mogą być dłużej przechowywane w szklanym pojemniku.
2 z 4

fot. materiały prasowe wydawnictwo Publicat
„Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły” Weroniki Młyńczyk
Przepis na cantuccini z migdałami pochodzi z książki „Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły” autorstwa Weroniki Młyńczyk
3 z 4

fot. materiały prasowe wydawnictwo Publicat/Monika Kapałczyńska
Weronika Młyńczyk
Autorka książki „Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły” z wykształcenia jest dietetyczką. Na swoim profilu na Instagramie proponuje obserwatorom przepisy łączące odżywcze dania z rozkosznymi deserami dającymi przyjemność.