6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dolej bulion warzywny i gotuj pod przykryciem, na małym...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wiosenna zupa krem ze szparagów. Skorzystaj z przepisu na delikatną zupę, która posmakuje każdemu. Prosty sposób na szparagową ucztę

Krok 4.

Dolej bulion warzywny i gotuj pod przykryciem, na małym ogniu przez ok. pół godziny. Gotową zupę zmiksuj blenderem do uzyskania gładkiego kremu i dopraw do smaku solą, pieprzem i chili.

Zobacz również

Puchar Tymbarku. Czterech ex-legionistów z szansą wyjazdu na Euro

Puchar Tymbarku. Czterech ex-legionistów z szansą wyjazdu na Euro

Mistrz Ogólnopolskiej Olimpiady Młodzieży z Tunezji, ale z herbem Śląska Wrocław

Mistrz Ogólnopolskiej Olimpiady Młodzieży z Tunezji, ale z herbem Śląska Wrocław

Polecamy

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Ciasto mleczna kanapka to hit. Na imprezie zniknęło w 15 minut

Ciasto mleczna kanapka to hit. Na imprezie zniknęło w 15 minut