1 z 9
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Fasolka po bretońsku
Fasolka po bretońsku to pyszne i sycące danie. Sprawdź, jak je przygotować krok po kroku. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 9

fot. Katarzyna Puczyńska
Fasolka po bretońsku. Krok 1
Do przygotowania przepisu potrzebujesz białej fasoli namoczonej przez noc w wodzie. Najpierw ją odcedź i zalej zimną wodą. Ustaw na średni gaz i gotuj pod przykryciem przez ok. godzinę.
3 z 9

fot. Katarzyna Puczyńska
Fasolka po bretońsku. Krok 2
Gdy fasolka będzie się gotować, przygotuj cebulę i kiełbasę.
4 z 9

fot. Katarzyna Puczyńska
Fasolka po bretońsku. Krok 3
Cebulę obierz i drobno posiekaj.