1 z 9
Przewijaj galerię w dół
Fasolka po bretońsku to pyszne i sycące danie. Sprawdź, jak...
fot. Katarzyna Puczyńska

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku to pyszne i sycące danie. Sprawdź, jak je przygotować krok po kroku. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2 z 9
Do przygotowania przepisu potrzebujesz białej fasoli...
fot. Katarzyna Puczyńska

Fasolka po bretońsku. Krok 1

Do przygotowania przepisu potrzebujesz białej fasoli namoczonej przez noc w wodzie. Najpierw ją odcedź i zalej zimną wodą. Ustaw na średni gaz i gotuj pod przykryciem przez ok. godzinę.

3 z 9
Gdy fasolka będzie się gotować, przygotuj cebulę i kiełbasę.
fot. Katarzyna Puczyńska

Fasolka po bretońsku. Krok 2

Gdy fasolka będzie się gotować, przygotuj cebulę i kiełbasę.

4 z 9
Cebulę obierz i drobno posiekaj.
fot. Katarzyna Puczyńska

Fasolka po bretońsku. Krok 3

Cebulę obierz i drobno posiekaj.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka