1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Karp panierowany w bułce tartej to tradycyjne danie na...
fot. Getty Images/phbcz/zdjęcie ilustracyjna

Smażony karp w panierce

Karp panierowany w bułce tartej to tradycyjne danie na bożonarodzeniowym stole.

2 z 4
Przepisy siostry Anastazji najczęściej odnoszą się do...
fot. Dariusz Kobucki/Studio Inigo

Siostra Anastazja Pustelnik

Przepisy siostry Anastazji najczęściej odnoszą się do tradycyjnej kuchni polskiej i domowego gotowania.

3 z 4
Tradycyjnie karp smażony jest na oleju. Aby panierka z bułki...
fot. Agnieszka Piątkowska

Karp panierowany

Tradycyjnie karp smażony jest na oleju. Aby panierka z bułki tartej nabrała złotego koloru i maślanego smaku, siostra Anastazja dodaje do patelni sklarowanego masła.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Polecamy

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek