1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Tradycyjny cymes to rodzaj gulaszu gotowanego z warzyw i...
fot. materiały prasowe wydawnictwa Znak Koncept

Cymes

Tradycyjny cymes to rodzaj gulaszu gotowanego z warzyw i suszonych owoców. Można dodawać do niego koszerne mięso np.: wołowinę.

2 z 4
Autor przepisu jest paryskim restauratorem i potomkiem Żydów...
fot. materiały prasowe wydawnictwo Znak Koncept

Marc Grossman

Autor przepisu jest paryskim restauratorem i potomkiem Żydów z Europy Wschodniej. W książce zebrał przepisy tradycyjne i nowoczesne.

3 z 4
Marc Grossman w książce „Szabatowe przepisy. 100 receptur na...
fot. materiały prasowe wydawnictwo Znak Koncept

Książka „Szabatowe przepisy. 100 receptur na żydowskie dania”

Marc Grossman w książce „Szabatowe przepisy. 100 receptur na żydowskie dania” zebrał przepisy na dania takie jak chałka, kugel czy holiszki.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek