1 z 12
Przewijaj galerię w dół
Kluski śląskie to pyszny dodatek do obiadu. Zobacz, jak je...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kluski śląskie

Kluski śląskie to pyszny dodatek do obiadu. Zobacz, jak je przygotować. Kliknij zdjęcie, żeby przejść do galerii.

2 z 12
Zacznij od nastawienia do gotowania garnka osolonej wody....
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 1

Zacznij od nastawienia do gotowania garnka osolonej wody. Następnie ubij ugotowane ziemniaki z łyżką masła. Następnie przełóż je do miski i dokładnie wyrównaj

3 z 12
Odbierz 1/4 ziemniaków i przełóż je do innego naczynia
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 2

Odbierz 1/4 ziemniaków i przełóż je do innego naczynia

4 z 12
Wypełnij mąką ziemniaczaną miejsce po odłożonej 1/4 porcji...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 3

Wypełnij mąką ziemniaczaną miejsce po odłożonej 1/4 porcji ziemniaków.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka