1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Krucha tarta pachnąca pomarańczami. Tradycyjna pastiera...
fot. materiały wydawnictwa Słowne /fot. Artur Rogalski

Krucha tarta Cristiny Catese

Krucha tarta pachnąca pomarańczami. Tradycyjna pastiera napoletana z przepisu Cristiny Catese.

2 z 5
Tarta zawdzięcza swój wyjątkowy aromat dodatkowi wody z...
fot. fot. Artur Rogalski

Krucha tarta

Tarta zawdzięcza swój wyjątkowy aromat dodatkowi wody z kwiatów pomarańczy.

3 z 5
Cristina Catese mieszka od ponad 20 lat w Polsce. Obecnie...
fot. fot. Marcin Klaban

Cristina Catese

Cristina Catese mieszka od ponad 20 lat w Polsce. Obecnie jest znaną szefową kuchni w Warszawie.

4 z 5
Cristina Catese jest także autorką książki kulinarnej...
fot. materiały wydawnictwa Słowne

Okładka książki

Cristina Catese jest także autorką książki kulinarnej „Italia. Amore mio 120 przepisów prawdziwej kuchni włoskiej”.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zobacz również

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo