1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Fjut to regionalny, gęsty i słodki sos, idealny do racuszków...
fot. Getty images/Jon Lovette/zdjęcie ilustracyjne

Fjut to regionalny, gęsty i słodki sos, idealny do racuszków i naleśników

2 z 3
Fjut przygotowuje się z buraków cukrowych, które należy...
fot. Getty images/Burcu Atalay Tankut/zdjęcie ilustracyjne

Fjut przygotowuje się z buraków cukrowych, które należy ugotować i wycisnąć z nich sok.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek