3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie wafli zacznij od zrobienia podstawy do masy: w...
fot. Katarzyna Puczyńska

Szybkie wafle przekładane 3 masami. Poznaj przepis na łatwy deser z dzieciństwa. Chrupiące wafelki z orzechami, czekoladą i wanilią

Wafle przekładane w 3 smakach. Krok 1

Przygotowanie wafli zacznij od zrobienia podstawy do masy: w garnku zagotuj mleko z cukrem, wanilią i masłem. Zdejmij z ognia i odstaw na kilka minut, by masa nieco przestygła.

Zobacz również

"600 lat Statutu Warckiego- Ochrona Cisa Pospolitego"- świętowanie w Warcie ZDJĘCIA

"600 lat Statutu Warckiego- Ochrona Cisa Pospolitego"- świętowanie w Warcie ZDJĘCIA

Olbrzymie zainteresowanie Mityngiem Pływackim Bij Mistrza 2024 w Wieluniu

Olbrzymie zainteresowanie Mityngiem Pływackim Bij Mistrza 2024 w Wieluniu

Polecamy

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia