1 z 15
Przewijaj galerię w dół
Aromatyczny ryż z kurczakiem i chrupiącymi warzywami....
fot. Katarzyna Puczyńska

Ryż z kurczakiem i warzywami

Aromatyczny ryż z kurczakiem i chrupiącymi warzywami. Zobacz, jak przygotować takie danie. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2 z 15
Przepis na ryż z kurczakiem i warzywami jest bardzo prosty i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ryż z kurczakiem i warzywami. Przepis

Przepis na ryż z kurczakiem i warzywami jest bardzo prosty i szybki do przygotowania. Możesz zrobić go na jednej patelni. Takie danie z pewnością posmakuje każdemu. Jest wyraziste i aromatyczne.

3 z 15
Do zrobienia potrawy potrzebujesz ugotowanego wcześniej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ryż z kurczakiem i warzywami. Przygotowanie

Do zrobienia potrawy potrzebujesz ugotowanego wcześniej ryżu. Wybierz ulubioną odmianę. Sprawdzi się zarówno ryż biały, jak i brązowy.

4 z 15
Przygotowanie dania zacznij od oczyszczenia i pokrojenia...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ryż z kurczakiem i warzywami. Krok 1

Przygotowanie dania zacznij od oczyszczenia i pokrojenia filetu z kurczaka w kostkę. Przełóż mięso do miseczki i dopraw przyprawą curry i sosem sojowym. Wymieszaj. Odstaw na chwilę na bok.

Pozostało jeszcze 10 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka