3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka)...
fot. Katarzyna Puczyńska

Fenomenalny krem kajmakowy do ciast. Jest tak pyszny, że będziesz go podjadać z miski. Zapamiętaj przepis na idealny krem do deserów

Krem kajmakowy. Krok 1

Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka) gotowej masy kajmakowej lub krówkowej. Możesz także zrobić ją samodzielnie, gotując w wodzie przez półtorej godziny puszkę mleka skondensowanego słodzonego.

Zobacz również

Bayer Leverkusen po raz 50. z rzędu nie przegrał meczu. 5:0 z Bochum

Bayer Leverkusen po raz 50. z rzędu nie przegrał meczu. 5:0 z Bochum

Ambasador Rosji znaleziony martwy. Kreml zabronił przeprowadzenia autopsji

Ambasador Rosji znaleziony martwy. Kreml zabronił przeprowadzenia autopsji

Polecamy

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Kurczak ze szparagami na wiosenny obiad. Prosty przepis na pyszne danie

Kurczak ze szparagami na wiosenny obiad. Prosty przepis na pyszne danie

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika