5 z 7
Ostrości do sosu dodaje posiekana czerwona cebula.
fot. Anna Daniluk

Czerwona cebula w sosie tysiąca wysp

Ostrości do sosu dodaje posiekana czerwona cebula.

6 z 7
Po wymieszaniu z sokiem z cytryny i dosoleniu sos tysiąca...
fot. Anna Daniluk

Sos tysiąca wysp na kanapki

Po wymieszaniu z sokiem z cytryny i dosoleniu sos tysiąca wysp jest gotowy do podania.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie