1 z 12
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Kurczak w papirusie
Wyśmienity filet z kurczaka możesz usmażyć nawet bez odrobiny tłuszczu. Zobacz, jak to zrobić. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 12

fot. Katarzyna Puczyńska
Kurczak w papirusie. Przepis
Polecany przeze mnie przepis jest bardzo prosty i łatwy do zrobienia. Potrzebujesz jedynie arkusza papieru do pieczenia.
3 z 12

fot. Katarzyna Puczyńska
Kurczak w papirusie. Krok 1
Przygotowanie kurczaka zacznij od oczyszczenia mięsa. Przekrój filet na dwa kotlety. Jeśli są nierówne, roztłucz je delikatnie tłuczkiem.
4 z 12

fot. Katarzyna Puczyńska
Kurczak w papirusie. Krok 2
W małej miseczce wymieszaj wszystkie przyprawy: sól, czosnek, słodką i ostrą paprykę oraz tymianek.