1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Wegańskie danie najlepiej smakuje po kilku godzinach...
fot. Anna Daniluk

Seler jak ryba po grecku

Wegańskie danie najlepiej smakuje po kilku godzinach spędzonych w lodówce. Jednak można je podać jako lekki obiad na co dzień.

2 z 4
Ciasto naleśnikowe do maczania plastrów selera należy...
fot. Anna Daniluk

Kotlety z selera

Ciasto naleśnikowe do maczania plastrów selera należy doprawić kurkumą, majerankiem i sproszkowanymi algami nori. Te algi najczęściej sprzedawane są w arkuszach jako składniki sushi.

3 z 4
Seleroryba to danie nawiązujące smakiem i formą podania do...
fot. Anna Daniluk

Seleryba

Seleroryba to danie nawiązujące smakiem i formą podania do ryby po grecku.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu