1 z 15
Przewijaj galerię w dół
Pyszny, domowy rosół z kurczaka zagrodowego. Sprawdź, jak go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Rosół

Pyszny, domowy rosół z kurczaka zagrodowego. Sprawdź, jak go przygotować. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2 z 15
Zacznij od dokładnego umycia kurczaka. Przełóż go na deskę,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 1.

Zacznij od dokładnego umycia kurczaka. Przełóż go na deskę, przeznaczoną do krojenia surowego mięsa - to bardzo ważne, by mieć w domu oddzielną deskę do mięsa.

3 z 15
Pokrój kurczaka na części i zalej zimną wodą ok. 3 l.
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 2.

Pokrój kurczaka na części i zalej zimną wodą ok. 3 l.

4 z 15
Umyj i obierz warzywa
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 3.

Umyj i obierz warzywa

Pozostało jeszcze 10 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu