1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Rozgrzewający dahl z soczewicy to danie, które można zajadać...
fot. Justyna Chrobot/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Dahl z soczewicy

Rozgrzewający dahl z soczewicy to danie, które można zajadać przez cały rok. Dominika dodaje do niego olej określany jako tadka.

2 z 3
Przepis na dahl z soczewicy pochodzi z książki „Roślinna...
fot. materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

„Roślinna sprawa” Dominiki Targosz

Przepis na dahl z soczewicy pochodzi z książki „Roślinna sprawa”.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA