1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Ten obłędny tort nie wymaga pieczenia
fot. Karolina Głogowska

Tort z mascarpone

Ten obłędny tort nie wymaga pieczenia

2 z 6
Na dnie tortownicy ułóż biszkopty i przykryj je warstwą...
fot. Karolina Głogowska

Jak przygotować tort z mascarpone?

Na dnie tortownicy ułóż biszkopty i przykryj je warstwą przygotowanego wcześniej kremu z mascarpone.

3 z 6
Ułóż kolejną warstwę biszkoptów i kremu. Wierzch wygładź...
fot. Karolina Głogowska

Tort z mascarpone i malinami

Ułóż kolejną warstwę biszkoptów i kremu. Wierzch wygładź łyżką, udekoruj malinami i białą czekoladą, posiekaną lub startą na tarce.

4 z 6
Tort włóż do lodówki na minimum trzy godziny. Najlepiej...
fot. Karolina Głogowska

Gotowy tort z mascarpone

Tort włóż do lodówki na minimum trzy godziny. Najlepiej chłodzić go przez całą noc.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka