1 z 20
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Krokiety z kapustą i pieczarkami
Wypróbuj delikatne krokiety z farszem z kapusty kiszonej i pieczarek. Zobacz, jak je przygotować. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 20

fot. Katarzyna Puczyńska
Krokiety z kapustą i pieczarkami. Przygotowanie
Krokiety to proste do przygotowania danie. Wystarczy zrobić farsz i wypełnić nim usmażone naleśniki. Świetnie smakują podane z tradycyjnym czerwonym barszczem.
3 z 20

fot. Katarzyna Puczyńska
Krokiety z kapustą i pieczarkami. Krok 1
Przygotowanie krokietów zacznij od farszu. Najpierw odciśnij kiszoną kapustę z zalewy i przełóż do dużego garnka.
4 z 20

fot. Katarzyna Puczyńska
Krokiety z kapustą i pieczarkami. Krok 2
Zalej kapustę wodą. Gotuj do miękkości. powinno to zająć około 40 minut.