5 z 8
Na rozwałkowanym prostokącie ciasta należy rozsmarować masło...
fot. Anna Daniluk

Farsz do chlebka ziołowego

Na rozwałkowanym prostokącie ciasta należy rozsmarować masło ziołowe, a następnie zawinąć zaczynając od dłuższego boku.

6 z 8
Po nacięciu ciasta i uformowaniu plecionki ciasto na chlebek...
fot. Anna Daniluk

Chlebek ziołowy w foremce

Po nacięciu ciasta i uformowaniu plecionki ciasto na chlebek ziołowy należy przełożyć do foremki wyłożonej papierem do pieczenia.

7 z 8
.Domowy chlebek ziołowy znakomicie smakuje z masłem...
fot. Anna Daniluk

Chlebek ziołowy

.Domowy chlebek ziołowy znakomicie smakuje z masłem czosnkowym.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Polecamy

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik