1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Gotowe kardamonki można posmarować roztopionym masłem i...
fot. Anna Daniluk

Kardamonki

Gotowe kardamonki można posmarować roztopionym masłem i posypać suszonymi płatkami chabrów.Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć drożdżówki kardamonowe

2 z 6
Wyrośnięte ciasto drożdżowe warto delikatnie uderzyć, aby...
fot. Anna Daniluk

Kardamonki z ciasta drożdżowego

Wyrośnięte ciasto drożdżowe warto delikatnie uderzyć, aby odgazować przed formowaniem bułeczek.

3 z 6
Domowe kardamonki najłatwiej porcjować przy pomocy nitki...
fot. Anna Daniluk

Formowanie kardamonek

Domowe kardamonki najłatwiej porcjować przy pomocy nitki dentystycznej lub żyłki wędkarskiej.

4 z 6
Drożdżowe kardamonki to wypiek inspirowany szwedzkimi...
fot. Anna Daniluk

Kardamonki drożdżowe

Drożdżowe kardamonki to wypiek inspirowany szwedzkimi bułeczkami.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem