1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Michał Korkosz przygotował to danie, inspirując się...
fot. Michał Korkosz/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Przypalony brokuł z sosem sojowym i cytrynowym majonezem

Michał Korkosz przygotował to danie, inspirując się posiłkiem jedzonym w restauracji Źródło w Warszawie. Następnie zapragnął zrobić własną wersję podrasowaną makiem.

2 z 4
Książka Michała Korkosza to zaskakujące wydawnictwo, bo...
fot. Laura Bielak/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Książka pachnąca szarlotką na palonym maśle

Książka Michała Korkosza to zaskakujące wydawnictwo, bo pachnie szarlotką na palonym maśle. Autor książki chciał, aby jego nowa publikacja pachniała przyprawami korzennymi, wanilią, tonką i pieczonym jabłkiem. Bloger stworzył autorski zapach o nazwie Nowe Rozkoszne w perfumerii M061, który można powąchać na trasie promującej nowe wydawnictwo.

3 z 4
Michał Korkosz to autor popularnych przepisów, które...
fot. Mati Grzelak/materiały prasowe Wydawnictwa Buchmann

Michał Korkosz

Michał Korkosz to autor popularnych przepisów, które pokochali internauci i czytelnicy jego bloga. Zaczął gotować jako dziecko, zafascynowany gotowaniem Nigelli Lawson. Od 2016 roku prowadzi bloga Rozkoszny, który szybko zyskał grono odbiorców i został wyróżniony dwiema nagrodami SAVEUR w kategorii fotografii kulinarnej.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek