1 z 12
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Sałatka łabędzi puch
Pyszna i delikatna sałatka łabędzi puch to pomysł na idealną przekąskę na święta. Zobacz, jak ją przygotować. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 12

fot. Katarzyna Puczyńska
Sałatka łabędzi puch. Krok 1
Ser i szynkę pokrój w drobną kostkę. Możesz także zetrzeć ser na tarce.
3 z 12

fot. Katarzyna Puczyńska
Sałatka łabędzi puch. Krok 2
Możesz dodać białe lub żółte cebulki marynowane. Odsącz je z zalewy i przekrój na połówki. Majonez wymieszaj z solą i pieprzem.
4 z 12

fot. Katarzyna Puczyńska
Sałatka łabędzi puch. Krok 3
Obie ugotowane i przestudzone jajka. Do jednej miseczki przełóż żółtka, a do drugiej białka. Zetrzyj żółtka i białka na tarce na małych oczkach lub drobno posiekaj.