5 z 16

fot. Łukasz Klimaniec/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni
Nasza Pączkarnia w Bielsku-Białej
Kamil Kosowski proponuje pączki z nadzieniem tradycyjnym, np. z różą.
6 z 16

fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni
Arkadiusz Milik - Food&Ball w Katowicach
W katowickim lokalu Food&Ball można napić się drinka lub przekąsić co nieco w trakcie oglądania meczu.
7 z 16

fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni
Arkadiusz Milik zahacza m.in. o kuchnię śląską
Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie, polskie i śląskie. Na przykład na przystawkę można wybrać tradycyjnego tatara wołowego.
8 z 16

fot. Szymon Starnawski/archiwum PolskaPress
Andrzej Supron proponuje dania bałkańskie
Były zapaśnik wraz z żoną prowadzi restaurację na warszawskim Ursynowie.