5 z 16
Kamil Kosowski proponuje pączki z nadzieniem tradycyjnym,...
fot. Łukasz Klimaniec/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Nasza Pączkarnia w Bielsku-Białej

Kamil Kosowski proponuje pączki z nadzieniem tradycyjnym, np. z różą.

6 z 16
W katowickim lokalu Food&Ball można napić się drinka lub...
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Arkadiusz Milik - Food&Ball w Katowicach

W katowickim lokalu Food&Ball można napić się drinka lub przekąsić co nieco w trakcie oglądania meczu.

7 z 16
Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie,...
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Arkadiusz Milik zahacza m.in. o kuchnię śląską

Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie, polskie i śląskie. Na przykład na przystawkę można wybrać tradycyjnego tatara wołowego.

8 z 16
Były zapaśnik wraz z żoną prowadzi restaurację na...
fot. Szymon Starnawski/archiwum PolskaPress

Andrzej Supron proponuje dania bałkańskie

Były zapaśnik wraz z żoną prowadzi restaurację na warszawskim Ursynowie.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

Zobacz również

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie