5 z 18
Masa na naleśniki nie może być za gęsta. W razie potrzeby...
fot. Katarzyna Puczyńska

Naleśniki gyros. Krok 3

Masa na naleśniki nie może być za gęsta. W razie potrzeby wlej więcej wody lub mleka.

6 z 18
Usmaż naleśniki na małej ilości tłuszczu.
fot. Katarzyna Puczyńska

Naleśniki gyros. Krok 4

Usmaż naleśniki na małej ilości tłuszczu.

7 z 18
Umyj i pokrój warzywa: kapustę pekińską, paprykę, cebulę i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Naleśniki gyros. Krok 5

Umyj i pokrój warzywa: kapustę pekińską, paprykę, cebulę i czosnek.

8 z 18
Kukurydze odcedź z zalewy na sitko. Możesz zacząć smażyć...
fot. Katarzyna Puczyńska

Naleśniki gyros. Krok 6

Kukurydze odcedź z zalewy na sitko. Możesz zacząć smażyć farsz. Najpierw rozgrzej patelnie z małą ilością oleju.

Pozostało jeszcze 9 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie