1 z 11
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Roladki schabowe faszerowane szpinakiem
Najlepszy pomysł na obiad. Zobacz, jak przygotować roladki schabowe nadziewane szpinakiem i serem. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Roladki schabowe ze szpinakiem. Krok 1
Przygotowanie roladek zacznij od pokrojenia schabu. Staraj się kroić kawałki o grubości od 1,5 do 2 cm.
3 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Roladki schabowe ze szpinakiem. Krok 2
Rozbij schab na cienkie kotlety. Posyp je solą i pieprzem z obu stron.
4 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Roladki schabowe ze szpinakiem. Krok 3
Na patelni podsmaż szpinak. Dopraw go masłem, przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz sokiem z cytryny. Dosyp soli do smaku. Przestudź.