1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Do obtoczenia popękanych ciasteczek czekoladowych używa się...
fot. Getty Images/Irina Taskova/zdjęcie ilustracyjne

Popękane ciastka czekoladowe

Do obtoczenia popękanych ciasteczek czekoladowych używa się cukru pudru.

2 z 3
Popękane ciastka czekoladowe przed pieczeniem trzeba...
fot. Getty Images/Lilechka75/zdjęcie ilustracyjne

Popękane ciasteczka czekoladowe

Popękane ciastka czekoladowe przed pieczeniem trzeba schłodzić w lodówce przez kilka godzin, aż będą miały gęstą konsystencję.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek