1 z 6
Przewijaj galerię w dół

fot. materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann/Mati Grzelak
Michał Korkosz
Michał Korkosz znany w Internecie jako Rozkoszny został wyróżniony nagrodą dla autora najlepszej książki kucharskiej w Stanach Zjednoczonych.
2 z 6

fot. materiały prasowe wydawnictwo Buchmann
„Nowe Rozkoszne” Michała Korkosza
Nagrodę magazynu Foreword otrzymało amerykańskie wydanie książki „Nowe Rozkoszne” („Polish’d”).
3 z 6

fot. Materiały prasowe wydawnictwo Buchmann
Chrupiące kopytka z grzybami
W nagrodzonej książce możesz zobaczyć przepis na chrupiące kopytka z białą fasolą, brukselką i spolszczonym zaatarem z suszonego majeranku, sezamu, oregano i gorczycy wymieszanej z solą morską.
4 z 6

fot. materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann
Szarlotka na palonym maśle
Wśród deserów najpopularniejszym przepisem była szarlotka na palonym maśle. Autor podczas promocji książki zamknął jej zapach w wyjątkowych perfumach.