1 z 16
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Chlebek bananowy
Pachnący i wilgotny chlebek bananowy z orzechami i żurawiną. Zobacz, jak łatwo i szybko możesz go przygotować. Kliknij obrazek i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 16

fot. Katarzyna Puczyńska
Chlebek bananowy. Krok 1
Potrzebujesz 5 dojrzałych, miękkich bananów.
3 z 16

fot. Katarzyna Puczyńska
Chlebek bananowy. Krok 2
Do chlebka proponujemy dodać także orzechy nerkowca i suszoną żurawinę. Świetnie sprawdzą się także rodzynki, kawałki czekolady, orzechy włoskie lub migdały.
4 z 16

fot. Katarzyna Puczyńska
Chlebek bananowy. Krok 3
Umyj i obierz banany. 4 banany rozdrobnij widelcem lub tłuczkiem do ziemniaków, 1 banan pokrój w plasterki.