3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij ubijać białka mikserem. Dodawaj stopniowo cukier i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierwszorzędne ciasto krówka. Poznaj przepis na błyskawiczny biszkopt z białek. Oto sposób na puszyste ciasto z kajmakiem

Ciasto krówka na biszkopcie. Krok 1

Zacznij ubijać białka mikserem. Dodawaj stopniowo cukier i wanilię. Zmniejsz obroty miksera, wlej olej, a na koniec wsyp mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.

Zobacz również

Małgosia Sajan: "Wiem, że mogę umrzeć, ale i tak planuję przyszłość"

Małgosia Sajan: "Wiem, że mogę umrzeć, ale i tak planuję przyszłość"

Pożar w centrum handlowym. Ewakuowano 250 osób

Pożar w centrum handlowym. Ewakuowano 250 osób

Polecamy

Zupa z zielonego groszku z ziemniakami. Szybkie, tanie i smaczne danie

Zupa z zielonego groszku z ziemniakami. Szybkie, tanie i smaczne danie

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!