1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Pieczone warzywa można podać jako dodatek do obiadu
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone warzywa można podać jako dodatek do obiadu

2 z 6
Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posól, posyp tymiankiem, skrop oliwą i sokiem z cytryny.

3 z 6
Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni....
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni. Przykryj je płachtą papieru do pieczenia, aby się nie przypiekły.

4 z 6
Przygotuj sos. Upieczony czosnek zblenduj z majonezem,...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Przygotuj sos. Upieczony czosnek zblenduj z majonezem, oliwą, suszonymi pomidorami, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu