1 z 6
Przewijaj galerię w dół

fot. Nataly Hanin/Getty Images
Papryka konserwowa to idealny dodatek do mięs, kanapek lub jako przystawka na przyjęcia. Smakuje wyśmienicie!
2 z 6

fot. Getty Images/Nataly Hanin
Papryka konserwowa nie tylko dobrze smakuje, ale też pięknie wygląda
Zamykanie papryki w słoiku to łatwy sposób na zachowanie jej najlepszych walorów, czyli wspaniałego smaku i zatrzymanie żywych kolorów. Sprawdź nasz przepis na paprykę konserwową, która idealnie sprawdzi się jesienią i zimą.
3 z 6

fot. fot. Janna Danilova/Getty Images
Papryka konserwowa
Papryka konserwowa to jeden z najsmaczniejszych wariantów tego wartościowego warzywa. Sprawdź przepis na takie przetwory, aby cieszyć się ich walorami smakowymi późną jesienią lub zimą.
4 z 6

fot. fot. 123RF
Papryka idealnie nadaje się do konserwowania
Jesień to idealny czas na robienie zapasów na zimę. Można na przykład zakonserwować paprykę.