17 z 22
Na koniec oprósz ciasto cukrem pudrem. Gotowe!
fot. Katarzyna Puczyńska

Napoleonka z ciasta francuskiego. Krok 14

Na koniec oprósz ciasto cukrem pudrem. Gotowe!

18 z 22
Napoleonka najlepiej smakuje po dobrym schłodzeniu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Napoleonka z ciasta francuskiego. Krok 15

Napoleonka najlepiej smakuje po dobrym schłodzeniu. Najlepiej zostawić ją w lodówce na 2 godziny.

19 z 22
Możesz urozmaicić przepis i podać do napoleonki świeże owoce...
fot. Katarzyna Puczyńska

Napoleonka z ciasta francuskiego. Krok 16

Możesz urozmaicić przepis i podać do napoleonki świeże owoce n. truskawki, maliny, borówki.

20 z 22
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Napoleonka z ciasta francuskiego. Krok 17

Smacznego!

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Zamrażam całe brzoskwinie i ścieram je na tarce. Dzieci proszą o ten deser codziennie

Zamrażam całe brzoskwinie i ścieram je na tarce. Dzieci proszą o ten deser codziennie

Latem to mój ulubiony obiad. Ta papryka jest najlepsza do faszerowania

Latem to mój ulubiony obiad. Ta papryka jest najlepsza do faszerowania

Dzięki niemu Amerykanie zakochali się w polskiej kuchni. Wielki sukces Polaka!

Dzięki niemu Amerykanie zakochali się w polskiej kuchni. Wielki sukces Polaka!

Zobacz również

Najlepsze dania kuchni niemieckiej. Podczas EURO 2024 zjesz nie tylko kiełbasę

Najlepsze dania kuchni niemieckiej. Podczas EURO 2024 zjesz nie tylko kiełbasę

Połącz pomidory z cebulą i ogórkiem. Zyskasz sałatkę pełną witamin

Połącz pomidory z cebulą i ogórkiem. Zyskasz sałatkę pełną witamin