1 z 5
Przewijaj galerię w dół

fot. pl.123rf.com/yasuhiroamano/zdjęcie ilustracyjne
Kawa kuloodporna (z języka angielskiego „bulletproof coffee”)
Za propagatora takiej kawy uchodzi Dave Asprey – amerykański bloger piszący o zdrowym odżywianiu.
2 z 5

fot. 123rf.com/serezniy/zdjęcie ilustracyjne
Cynamon do kawy
Meksykańska Café de Olla to zaparzony napar połączony z nierafinowanym cukrem trzcinowym, laską cynamonu i goździkami.
3 z 5

fot. Mikołaj Nowacki/Polska Press
Kawa z mleczkiem lub śmietanką?
Wiele osób preferuje kawę z dodatkiem mleka, śmietanki lub kogla-mogla.
4 z 5

fot. gettyimages.com/TanyaJoy/zdjęcie ilustracyjne
Kawa kuloodporna
Kawę kuloodporną poleca się na śniadanie, ponieważ zawiera masło i jest sycąca.