3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Cynamonowiec cejloński (cinnamomum zeylanicum) jest smukły,...
fot. Getty Images/bhofack2/zdjęcie ilustracyjne

Nie każdy cynamon przyda się w kuchni. Jak odróżnić cynamon cejloński od chińskiego? Uważaj, co dodajesz do piernika

Cynamon cejloński

Cynamonowiec cejloński (cinnamomum zeylanicum) jest smukły, zawinięty po obu końcach i ma słodki smak.

Zobacz również

ZŁOTY CHŁOPAK odc. 176. Seyran dostaje dokumenty rozwodowe. Streszczenie [13.05]

ZŁOTY CHŁOPAK odc. 176. Seyran dostaje dokumenty rozwodowe. Streszczenie [13.05]

Grand Chess Tour. Trzecie miejsce Dudy, końcowy triumf Carlsena

Grand Chess Tour. Trzecie miejsce Dudy, końcowy triumf Carlsena

Polecamy

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi