17 z 22
Konfiturę różaną podgrzej, by była bardziej płynna. Przełóż...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pączki z różą. Krok 16

Konfiturę różaną podgrzej, by była bardziej płynna. Przełóż masę do rękawa cukierniczego, "nakłuj" pączka z boku lub od dołu i wyciskaj sporą ilość konfitury do środka pączka.

18 z 22
Przygotuj lukier: utrzyj cukier puder z sokiem z cytryny
fot. Katarzyna Puczyńska

Pączki z różą. Krok 17

Przygotuj lukier: utrzyj cukier puder z sokiem z cytryny

19 z 22
Nadziane pączki polukruj według uznania
fot. Katarzyna Puczyńska

Pączki z różą. Krok 18

Nadziane pączki polukruj według uznania

20 z 22
Pączki możesz także ozdobić skórką pomarańczową lub...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pączki z różą

Pączki możesz także ozdobić skórką pomarańczową lub roztopioną czekoladą

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Latem to mój ulubiony obiad. Ta papryka jest najlepsza do faszerowania

Latem to mój ulubiony obiad. Ta papryka jest najlepsza do faszerowania

Smakowita potrawka z kurczaka. Kaszubi mówią na to danie „frykasy”

Smakowita potrawka z kurczaka. Kaszubi mówią na to danie „frykasy”

Dzięki niemu Amerykanie zakochali się w polskiej kuchni. Wielki sukces Polaka!

Dzięki niemu Amerykanie zakochali się w polskiej kuchni. Wielki sukces Polaka!

Zobacz również

Zamrażam całe brzoskwinie i ścieram je na tarce. Dzieci proszą o ten deser codziennie

Zamrażam całe brzoskwinie i ścieram je na tarce. Dzieci proszą o ten deser codziennie

Dzięki niemu Amerykanie zakochali się w polskiej kuchni. Wielki sukces Polaka!

Dzięki niemu Amerykanie zakochali się w polskiej kuchni. Wielki sukces Polaka!