5 z 8
W garnku z grubym dnem rozgrzej olej i wrzuć warzywa. Duś 10...
fot. Karolina Głogowska

Leczo warzywne. Krok 4

W garnku z grubym dnem rozgrzej olej i wrzuć warzywa. Duś 10 minut.

6 z 8
Dodaj passatę i bulion. Wymieszaj i duś aż warzywa będą al...
fot. Karolina Głogowska

Leczo warzywne. Krok 5

Dodaj passatę i bulion. Wymieszaj i duś aż warzywa będą al dente. Na koniec dopraw solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.

7 z 8
Leczo posyp posiekanym koperkiem lub pietruszką. Smacznego!
fot. Karolina Głogowska

Leczo warzywne. Krok 6

Leczo posyp posiekanym koperkiem lub pietruszką. Smacznego!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto