4 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli masz młodą cukinię, to zetrzyj ją razem ze skórką na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Na obiad zrób najlepsze placki z cukinii. Są pyszne, chrupiące i nie za tłuste. Poznaj trzy sprawdzone triki na idealny przysmak

Placki z cukinii. Krok 2

Jeśli masz młodą cukinię, to zetrzyj ją razem ze skórką na dużych oczkach tarki. Starszą cukinię obierz, przekrój na pół, wydrąż nasiona i dopiero zetrzyj.

Zobacz również

Przegląd Folklorystyczny w Mogilanach ze statuetkami SPINKI

Przegląd Folklorystyczny w Mogilanach ze statuetkami SPINKI

Grad dotarł też tutaj. Poddębicko-Łęczyccy Łowcy Burz podsumowali ostatnie dni FOTO

Grad dotarł też tutaj. Poddębicko-Łęczyccy Łowcy Burz podsumowali ostatnie dni FOTO

Polecamy

Wyśmienite polędwiczki drobiowe na obiad. Nawet niejadki proszą o dokładkę

Wyśmienite polędwiczki drobiowe na obiad. Nawet niejadki proszą o dokładkę

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Sałatka z San Francisco do obiadu. Przepis z Glukozowej Rewolucji

Sałatka z San Francisco do obiadu. Przepis z Glukozowej Rewolucji